Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP ́er med stor internasjonal suksess.

Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» bidratt til å en storfanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris forÅrets nykommerog Årets Spellemann.

2020 blir et stort år for Astrid med release av debut album og masse ny musikk.

– Vi er utrolig stolte av at vi har blitt en foretrukket arrangør for artister som Astrid S. Hun skal ut på en omfattende verdensturne i 2020, og vil kun gjøre et lite, nøye utvalgt antall festivaler i Norge neste sommer.

– Astrid S er først og fremst en fantastisk artist med et hit-arsenal få andre norske artister kan matche. Vi gleder oss enormt til å se hvilket show de har på lur, forteller festivalsjef Torgeir Ekeland. I tillegg er dette en fjær i hatten til oss, og viser at vi er på rett vei, fortsetter han.

Think Before I Talk

Hurts So Good