BIRU BABY SITT STØRSTE SHOW NOENSINNE – På Aronnesrocken!

GIR ALT: Energiske Biru Baby er publikumsfavoritter. (Foto: Max Emmanuelson)


Konsertvinnerne klare for Aronnesrocken

Etter mange ville konserter fra 2015 til i dag, har Altagruppa Biru Baby fått rykte på seg som et meget solid og spennende liveband. Under bransjefestivalen Trondheim Calling i fjor, utmerket bandet seg blant alle artistene og fikk den uoffisielle tittelen “vinnerne av Trondheim Calling” blant bransjefolk, journalister og publikum.

På lørdag avslutter bandet Aronnesrocken, og lover fullt show med pyro, dansere og nye låter. Bandet forteller at det blir deres hittil største liveshow-produksjon.

BIRU DANSER: Live Moen Johannessen er en av danserene til Biru Baby. (Foto: Linda Zina Aslaksen)

Omtalt av filmkritikere, Music Norway og OnklP

Bandets spesielle og gjennomførte videoer og liveshow er blitt lagt merke til blant mange. Videoene deres har blitt omtalt av filmkritikere, og videoen “Slutt Slut” blir blant annet beskrevet som en video av internasjonal klasse med en spådom om at Biru Baby fort kommer til å bli eksportvare. Music Norway skriver på sine hjemmesider at Biru Babys videoer penetrerer sjela di, og rapperen OnklP vet ikke om han er forelska eller livredd dette bandet.

Musikkjournalist Ole Jacob Hoel fra Adresseavisa skriver dette:

«… Dette er en gjeng som vet hvem de er, hvorfor de gjør det de gjør, og som omtrent er villige til å dø for at publikum skal skjønne alvoret.
Og leken.»

Biru Baby band crew

Med utspring i gruppa Cyaneed, består Biru Baby av Iki og Hánná i front, sammen med en rekke featuring artister, dansere og liveband. På deres tidligere album hadde de med seg KT (In Da House), og nå HELL-G, som er lillebroren til Hánná.

ISKALDT: Hánná og Iki er frontfigurene i det trollbindende bandet. (Foto: Dánil Røkke)

På scenen på har de med seg Biru Band Crew, som bandet forteller er Norges beste rytmeseksjon, bestående av Altas egne Endre Hoff på bass og Kurt André Aase på trommer.

Vil vise verden Finnmark

– Vi elsker Finnmark, sier Iki.

– Kulturen, naturen og menneskene er våre store inspirasjonskilder, legger Hánná til.

Det er noe man tydelig kan se i deres visuelle uttrykk og også høre i musikken (med blant annet autotunet joik – noe de selv påstår aldri er gjort før).

Bandet satser stort på videoproduksjoner og sier de ønsker å vise verden Finnmarks råskap gjennom sprø og gjennomførte videoer. Gruppa skal lage videoer til alle låtene på albumet Ancient Call.

Gir Alta tilgang til nye låter fra nytt album

Biru Baby satser som aldri før med deres kommende album; Ancient Call, som slippes i mars 2018. I forbindelse med Aronnesrocken gir bandet Alta-publikummet hemmelig tilgang på 4 låter allerede nå!

Her kan 4 låter fra albumet Ancient Call høres: https://soundcloud.com/biru-baby/sets/a-taste-of-ancient-call/s-Nemau
Linken blir deaktivert etter helgen.

Låtene kan høres live på Aronnesrocken, sammen med slagere fra det forrige albumet.