Powertrioen Bokassa fusjonerer riffene og grooven fra stonerrocken med energien og aggressiviteten til punk og hardcore, til sin egen unike “stonerpunk”. Debutplaten «Divide & Conquer» ble belønnet med strålende anmeldelser over hele verden og kom med på britiske Metal Hammer sin liste over 2017s beste debutplater.

De har gitt ut to album til strålende kritikker i både nasjonal og ikke minst internasjonal musikkpresse, og både anerkjente metalmagasiner som «Metal Hammer UK» og «Kerrang!» har gitt bandet strålende kritiker for oppfølgeren, «Crimson Riders» fra i år.

Nå reiser bandet på en større headlinerturné rundt om i Europa, for å vinne over en stadig økende fanskare, før de retter blikket mot Norge og festivalsommeren. Tidligere har bandet spilt på festivaler som Øya, Pstereo og Stavern, for å nevne noen.

– Bokassa er et utrolig tøft band som fikk en helt enestående mulighet i fjor, da Lars Ulrich proklamerte på sin podcast at de var hans nye favorittband, og inviterte dem med på turne. Der reiste de rundt som ett av tre band, sammen med Ghost og Metallica. Ganske surrealistisk egentlig – men for et band de er og har blitt, sier festivalsjef Torgeir Ekeland.