Datarock

Velkommen til Fa fa fanstasisk kveld!

Hva gjør et seriøst rockeband når de skal spille i maskinentreprenørbyen over alle maskinentreprenørbyer? Joda, de lager en låt for anledningen, med denne teksten;

Bulldozer, Bulldozer
Bulldozer, Bulldozer
Bulldozer, Bulldozer
Bulldozer, Bulldozer

Aronnesrocken har gjennom denne bookinga fremmet det ultimate frieri til gutta på østkanten.

Datarock, hva skal man egentlig si om dem, bortsett fra at de også er fra Bergen? La oss først få sitere noen heftige kritikker fra utenlandsk presse;

Pitchfork, anmelder skiva Red (2009) på denne måten;

Sure, the Norwegians has its eye-rolling moments about night flights to Uranus or dancing with their daddies, but they also sport some of the slickest dance production in the biz, not to mention their effortless traversing between neurotic post-punk licks and coked-to-the-gills 1980s synth pop.”

New York Times, som er ganske hard mot Mr. Trump for tida, skrev dette om samme skive; ““Red” goes even further than the band’s debut in terms of retro-futuristic pastiche, making a frothy elixir out of 1980s synth-pop, art-rock and new wave.”

Sagt på en annen måte, som Q Magazine sa det; IT MAKES FOR QUITE A PARTY!

Datarock er hemningsløs synth-poprock ala 80-tallet. Der de drar blir det rabalder og feeeelgood-stemning. Det danses og hoies, og av og til rødmes det på grunn av ganske så fiffige tekster.

For de som ikke har noe forhold til Datarock, shame on you BTW, så kan det nevnes at de aldri har lagt skjul på at de har sterke preferanser til blant annet Talking Heads.

De har blitt benyttet av Coca Cola i en reklamefilm, og Apple har brukt musikk og omslag i markedsføringen av Ipod. I tillegg innehar de verdensrekorden i dataspillmusikk; gamere kjenner dem igjen fra bl.a. FIFA (x4), Need For Speed, SIMS og Madden NFL.

De har 8 utgivelser bak seg, hvor deres første like godt fikk navnet Greatest Hits.

For Aronnesrocken er dette en enorm booking, ikke bare fordi Datarock regnes som en av Norges beste live-band, men også på grunn av deres absurde turné-merittliste; de har spilt over 800 konserter, i 36 land, på 5 kontinenter!!

Du så dem sist i vår på TV2 hver uke, som fast husband for Stian Blipp-show, og nå kan du altså oppleve dem live på sletta i skogen.

U gotta be there!!

I wanna hold your hands tonight
I wanna walk you home from school
I wanna take you on a date
I wanna treat you like a fool

Now don’t you worry about me
New romantic
I wouldn’t worry ‘less she’ll agree

I wanna hold you in my arms
I wanna squeeze you good and tight
I wanna fly you to the moon
I wanna dance with you all night