Joddski kommer til Aronnesrocken!

Det er ikke første gangen Aronnesrocken presenterer hiphop på sitt program – men det er aller første gang det presenteres på hovedscenen, som en av festivalens største attraksjoner. Aronnesrocken er derfor svært stolte av å presentere Joddski til sommerens festival!

Aronnesrocken går utenfor den tradisjonelle komfortsonen, men holder seg nord norsk, når de nå presenterer Tungtvann-legenden som siste artist ut på festivalens første dag. Det er altså en av landets mest meriterte rappere som tar turen, denne gangen med fullt band, til Alta i august.

– Vi ønsker å avslutte festivalens første dag med en skikkelig fest av en konsert, sier festivalsjef Torgeir Ekeland, som mener at Joddski vil gi nøyaktig det.

Tungtvann-veteranen har ikke ligget på latisden siste året. Bokutgivelse -med påfølgende bokbadturne, samarbeid med legender som Sugarhill Gang og Melle Mel er bare toppen av isfjellet. I fjor begynte sagaen om «Glasshuset», Joddskis første album spilt inn hjemme i Bodø.

«Glasshuset» slippes på Joddskis 41-årsdag 15. mars, og er produsert av Darkside Of The Force-legenden Salvador Sanchez, som flyttet til Bodø på grunn av kjærligheten. Sammen har de to tilårskomne pionérene skrudd sammen det Joddski kaller «den ultimate 40-årskrisa» på plate. Dette har de gjort i studioet Hønsehuset, hvor Joddski gjorde noen av sine første innspillinger for snart 25 år siden.

– Vi ser fram til å høre både ny musikk, og massive hits fra en lang karriere, og er sikre på at dette kommer til å slå bra ann for et bredt publikum, forteller Ekeland.