Rockens ryggrad

Alta Live er avhengige av sine frivillige – og den kjempeinnsatsen de frivillige gjør er hovedårsaken til at festivalen lar seg gjennomføre – år etter år. I fjor var det over 120 stykker som hjalp til som frivillige under vår festival, og vi er evig takknemlige!

Jo tidligere du melder deg på, jo større er muligheten for å få den jobben du ønsker.

Jobber du før eller etter festivalen (rigging eller promotering) jobber du 2 dager, hver økt er på 7 timer og får 2 hele dager på festivalen.

Oppgaver

Opprigging, eller nedrigging av scener, gjerder, telt og andre veldig viktige elementer før og etter festivalen. Fysisk arbeid med en veldig fin gjeng!

Kjøre og hente artister, utstyr, ting og tang til og fra festivalområdet, hoteller, lager osv.

Må være en stødig sjåfør, fleksibel og ha godt humør.

Tapping av øl, vin og brus til våre gjester i det kule og koselige barteltet vårt! Hektisk, trivelig og veldig morsomt, og det hjelper på om du er sosial og liker folk!

Servering av mat foregår i de forskjellige mat-teltene, mer info kommer etterhvert

I år selger vi billetter. Og med vi, mener vi DEG! Ved inngangen til festivalområdet setter vi opp billettsalg – hvor vi selger dags- og helgepass til festivalen. Her trenger vi til enhver tid 4 blide og glade mennesker til å bemanne to utsalgssteder, og «billett mot armbånd»-bytting. 

Bevertning av våre artister og teknikere, dette foregår backstage på et koselig område. For å jobbe her bør du ha litt erfaring og masse godt humør og stå-på-vilje.

Vi selger merchandise, som på godt norsk kalles mørtsj. Eller handelsvarer, om du vil. I mørtsj-teltet skal vi selge både for oss selv og artister, det være seg luer, hoodies, tees, solbriller osv osv.

Litt selgererfaring er et pluss, men her bør du også like mennesker og syntes at det er helt ok å smile mye!

Her trenger vi mennesker som kan jobbe som vakter, og har litt erfaring fra det. Vi har mange innganger og utganger som skal passes på, samt god trøkk rundt scenen og i bar. Det å være utadvendt og smilende er et pluss!

Jobber du under festivalen jobber du en dag på ca 7 timer, og får en dag fri. For de som eventuelt vil, bidra mer enn dette er vi mer enn takknemlige.

Obs: Du må være over 18 år for å være frivillig på Alta Live

Av oss kan du forvente en fantastisk atmosfære, god musikk, mat og drikke mens du jobber, nye bekjentskaper, t-shirt, hyggelige overraskelser, evig takknemlighet og litt til.

BLI FRIVILLIG