Loading...

Info

/Info
Info 2018-06-08T12:13:03+00:00

Svar på spørsmål vi bruker å få rett før Aronnesrocken

OM OSS

Aronnesrocken er en rockefestival som finner sted på Aronnes i Alta hvert år i midten av august. Festivalen drives av organisasjonen med samme navn og har til formål og fremme interesse og entusiasme for musikk og kultur. Aronnesrocken satser på lokal ungdom og vil være en scene der talenter kan vise seg frem sammen med etablerte artister på en profesjonell scene foran et stort publikum.

Siden den første utgaven av Aronnesrocken i 1996 har band som Anathema, The Dogs, Oslo Ess, Kakkmaddafakka, Lillasyster, Ralph Myerz & the Jack Herren band, Violet Road, Animal Alpha, Pony the Pirate, Pil & Bue og Black Debbath på våre scener. Artister som Sondre Justad, Gabrielle, Kari Bremnes og Julie Bergan har vi også løftet stemninga på sletta vår sammen med mange lokale band og artister. Vi forsøker å booke slik at publikum skal få oppleve noe nytt, bra og spennende, kanskje få seg noen overraskelser til og med, sammen med noe som er kjent og kjært innen rock og populærmusikksjangrene.

Aronnesrocken har et ideellt formål. Det vil si at ingen eiere får noe utbytte av eventuelle overskudd. Det går tilbake til grasrota i det lokale kulturlivet i Finnmark; i form av stipender til talentfulle lokale artister og band, eller nye instrumenter til skoler og sånt. Det tror vi nemlig vil gi oss lokale stjerner på fremtidens Aronnesrocken.

FESTIVALOMRÅDET

Aronnesrocken arrangeres på Alta Idrettspark. Kjør Aronnesveien fra City eller Alta Bru på Elvebakken til du kommer til Holstbakkveien, der du kjører inn til Alta Idrettspark og parkerer.

Festivalområdet er en fotballbane med en stor scene og to litt mindre, ei sjarmerende handlegate med litt aktiviteter og muligheter for å kjøpe seg mørtsj, mat og alkoholfri drikke, og et skjenkeområde for de over 18 år. Vi tenner bål i tønner utpå kvelden slik at du kan varme deg litt om det blir kjølig. Toaletter har vi også i tilfelle noen trenger det.

For å være ærlig legger vår riggere og barkitekter virkelig sjela si i å lage festivalområdet vårt stemningsfylt og kreativt. Det er vi veldig stolte av. Bare sjekk ut de siste videoene du finner på facebook sidene våre fra Aronnesrocken så kan du se.

BILLETTTER og ALDERSGRENSE

Det koster litt å komme inn på Aronnesrocken, men det er fortsatt langt billigere enn de fleste andre festivaler i landet. Ingen aldersgrense! Klikk deg inn på billettsidene her.

BETALING

Vi tar kort. (før brukte vi gærninga, men det va før..)

TRANSPORT – BUSSER

Det går busser fra Aronnesrocken etter konsertslutt. Mer om det når det nærmer seg.

KLUBBPROGRAM

Aronnesrocken er nå så bra at Klubbprogram er helt unødvendig.

CAMP

Det er ingen festivalcamp på Aronnesrocken.

HOTELL

Thon Hotell i Alta sentrum er et av verdens beste hoteller med utmerket service og ypperlige hotellfasiliteter på alle måter. Ring 78 49 40 00!

SØPPEL

Vi setter pris på om du hjelper oss å holde festivalområdet ryddig. Bruk søppelbøttene som Masternes har hjulpet oss å plassere ut på området.