Svar på spørsmål vi bruker å få rett før Aronnesrocken

OM OSS

Aronnesrocken er en rockefestival i midten av august hvert år på Aronnes i Alta. Festivalen drives av organisasjonen med samme navn og har til formål og fremme interesse og entusiasme for musikk og kultur. Aronnesrocken satser på lokal ungdom og vil være en scene der talenter kan vise seg frem sammen med etablerte artister på en profesjonell scene foran et stort publikum. Aronnesrocken har et ideellt formål og eventuelle overskudd går til stipender eller studiotid til talentfulle lokale artister og band, eller nye instrumenter til skoler som trenger det.

FESTIVALOMRÅDET

Aronnesrocken arrangeres på Alta Idrettspark. Kjør Aronnesveien fra City eller Alta Bru på Elvebakken til du kommer til Holstbakkveien, der du kjører inn til Alta Idrettspark. Du kan også gå eller sykle en snarvei ned fra City bak rens og vask og følg lyden.

Festivalområdet er en fotballbane som vi utstyrer med to store scener, toaletter, et skjenkeområde for øl og vin for de over 18 år og mattelt der alle kan kjøpe mat og drikke. Det vil være en del sitteplasser i barteltet og rundt matserveringsteltet. Vi tenner bål i tønner utpå kvelden slik at du kan varme deg litt om det blir kjølig.

BILLETTTER og ALDERSGRENSE

Det er frivillig å betale inngang og ingen aldersgrense på Aronnesrockens hovedarrangement. Ingen er for unge eller for gamle. Og ingen kan si at de ikke har råd til å komme. Du vil bli oppfordret til å donere litt etter evne ved inngangen. Og hvis du gjør det er du litt sikrere på at det blir festival igjen neste år også.

KLUBBPROGRAM

Aronnesrockens klubbprogram er i år spisset til et nachspiel med konserter og rocke-DJ på Studenhuset CITY. Nachspielet starter ca kl 01:00 og det koster 200 bøkkarønnis å komme inn her hver natt. Billetter og program for dette finner du på programsiden.

BETALING

Du kjøper gærninger ved inngangen på Aronnesrocken. En gærning koster i år 45,- og kan benyttes som betalingsmiddel i BAR teltet. Nytt av året er at det også kan betales digitalt med Vipps både i bar og matserveringsteltet. Last ned Vippsappen så slipper du kø i bar og mattelt! Vi tar også kort og kontanter ved inngangen og  i matteltet. I BAREN er det gærninger og Vipps som gjelder.

TRANSPORT – BUSSER

Det går busser fra Aronnesrocken fra klokken 00:30 hver kveld. Billett = 1 gærning. Bussene vil gå til City til festivalområdet er tømt, sånn at dere kan komme raskt frem til Nachspilet på City Scene.

CAMP

Det er ingen festivalcamp på Aronnesrocken.

HOTELL

Thon Hotell i Alta sentrum er et av verdens beste hoteller med utmerket service og ypperlige hotellfasiliteter på alle måter. Ring 78 49 40 00

SØPPEL

Vi setter pris på om du hjelper oss å holde festivalområdet ryddig. Bruk søppelbøttene som Masternes har hjulpet oss å plassere ut på området.

Presseakkreditering

Ta kontakt pr SMS på 993 85 751 med navn og info om hvem (organisasjon) de gjør oppdrag for.
Du kan da hente konvolutt i «gærningbua» med akkrediteringskort, hvis dette godkjennes og gjøres på forhånd av festivaldagene.