Loading...

Kakkmaddafakka

//Kakkmaddafakka

Kakkmaddafakka

Kakkmaddafakka

Et av Norges aller beste liveband, blir de gjerne kalt. En skjult hemmelighet for tabloide musikkjournalister, men Bergensgruppen Kakkmaddafakka har fylt konsertlokaler over hele verden i drøye ti år nå.

Fanskaren deres er enorm rundt omkring i verden. Spesielt i Mexico og Tyskland har bandet opplevd stor suksess, men også sydligere land, som Spania og Frankrike, har sansen for Kakkmaddafakka.

Også i Norge har fanskaren vokst betydelig de siste årene. Mye på grunn av deres eksepsjonelle liveshow, men også låter som blant andre «Restless», «Someone New» og «Young You» har alle gått sin seiersgang også her hjemme, med hyppige P3 listinger.

KMF frontes av brødrene Axel og Pål Vindenes, begge vokalister og gitarister. I et intervju med Dusken.no har de uttalt seg om det å anses som et av Norges beste liveband.

– Det er selvfølgelig sykt bra, men vi har jo alltid hørt at platene ikke er det samme som vi er live. Av og til har det at vi er så gode live nesten blitt brukt mot oss. På Aronnesrocken i august kan du bedømme selv.

By | 2017-07-28T18:39:12+00:00 juli 28th, 2017|Artister (2017)|0 Comments

About the Author: