CLOSER feat. Jennie A.

WE GOT U ft. The Knocks

Ullern-gone-LA-dueon Lemaitre startet som et russeprosjekt, et prosjekt som har snøballet seg til å bli et fullverdig band som har satt lyd til både Google Pixel- og iPhone-reklamer, blitt inkludert på både FIFA 17 og FIFA 19, sist med låtene «Higher» og «It’s not this», og gitt ut en bråte med singler og EP-er, i tillegg til to fullengdere.

Det norske elektronikatospannet Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund har pakket sine elektroniske innflytelser inn i en ferniss av indie som har tangert popkurven siden oppstarten. Med en mengde gjesteartister så vel som egensungne låter har Lemaitre med denne suksessoppskriften sørget for bangers og dansbare låter med en unik lekenhet i snart et tiår.

Med et hint av Justice, tidvis lavmælte og hiphop-lignende beats, squeaky synther, et par innslag Phoenix og sløye vokaltoner mikser duoen the best of both worlds. Dette har også fått bandet verden rundt, hvor de har spilt på festivaler som Coachella og Lollapalooza i Frankrike, i tillegg til egne turneer i USA, Storbritannia og Europa for øvrig.

Live har Lemaitre vokst til å bli et monster, med et fullt liveband, blåserekke og energi få andre klarer å matche.

Og nå kommer dette sirkuset til Alta Live.