Dette gleder vi oss til, Lisa!

Inspirert av responsen etter mandagens artistslipp, lar vi dere få nok en artist fra sommerens program. Og det er med stor glede vi kan presentere Lisa Skoglund fra Tromsø. Sist helg leverte hun en fantastisk konsert på City Scene, og siden da har vi fått masse henvendelser om henne.

Der er derfor en stor glede å fortelle at vi HAR booket henne, og nå kan hun oppleves på Aronnesrocken i august. For;

Lisa Skoglund må oppleves live! Som Altaposten skrev etter hennes konsert på Studenthuset City i november; «…aller best er Lisa Skoglund muligens live på scenen. Man må nok være temmelig emosjonelt avstumpet for ikke å la seg berøre av hennes uhyre intense fremføring av melodisterke låter med usedvanlig gode tekster på morsmålet. Vi snakker om nerve, autentisitet og troverdighet, milevis unna det patetiske og pinlige».

– Lisa er først og fremst et fantastisk låtskrivertalent. Dette følger hun opp med en sterk stemme, og troverdig fremføring. Når hun i tillegg har mønstrert musikere fra øverste hylle til å fylle bandets rolle, snakker vi om en solid pakke, forteller festivalsjef Torgeir Ekeland, som naturligvi er veldig fornøyd med å ha hentet henne til neste års program.

– Hun stod på lista allerede før årets festival, og vi har gledet oss lenge til å fortelle at hun kommer.

Arven etter Kari
27 år gamle Lisa Skoglund fra Tromsø, er en autentisk låtskriver som forteller historier om det uforløste mellom mennesker og tar oss trygt innpå følelser vi sjelden tørr å stå i. Skoglund pakker det hele elegant inn i et lekent poplandskap med hennes solide band bestående av Ida Nordård, Stine Maren Steien, Torje Åsali Jenssen og Hasviks egen Mikael Pedersen Jacobsen.

Lisa har de siste årene skrevet låter på nordnorsk og knyttet seg til produsent Are Simonsen, og har gitt ut EP-ene «Alt Vi Ikke Sir (2014)» og «Falle Der Æ Står (2018)», sistnevnte inneholder blant annet den fantastiske låta «Hjertefyll» som har over 130.000 streams på Spotify og har hatt hyppig rotasjon på NRK P1. Det siste året har Lisa trollbundet publikum over hele landet, blant annet på Buktafestivalen, Festspillene i Nord-Norge, utsolgte konserter på Bastard og Driv i Tromsø samt egen supportturné med Dagny.

For å avslutte med nok et sitat fra Altaposten: «…27-åringen har mange år foran seg til å foredle talentet. Etter hvert vil hun være kapabel til å ta opp arven etter Kari Bremnes.»

Store ord. På Aronnesrocken kan du bedømme selv.