Loading...

Lørdag formiddag – gratis for alle

//Lørdag formiddag – gratis for alle

Lørdag formiddag – gratis for alle

KNAPPE TRE UKER IGJEN TIL ÅRETS FESTIVAL!

Et par små justeringer og et helt nytt gratisarrangement er siste nytt fra Aronnesrocken. Det betyr at lørdag formiddag blir gratis for alle, med fokus på barna!

– Peab Bjørn Bygg kontaktet oss før sommerferien og utfordret oss til å tenke litt nytt med lørdagen, da Arctic Race of Norway sine planer tvinger oss til å legge om de opprinnelige planene våre. Og vi er kjempeglade for at de gjorde det, og for at vi nå kan åpne festivalområdet for barna lørdag formiddag, sier festivalsjef Torgeir Ekeland.

Det betyr at festivalområdet holder åpent mellom 12 og 14, lørdag 18. august. Det legges til rette for lek og moro, med organiserte leker og konkurranser for de minste og hoppeslott for de litt større barna. Kafeene er åpen. I tillegg vil Eirik Lyng opptre sammen med bandet sitt.

UNGrock
I fjor vant Charlotte Jenssen den nye talentkonkurransen UNGrock, en talentkonkuranse i regi av Aronnesrocken, sammen med samarbeidspartnerne Sparebanken Nord-Norge og Amfi. Også i år vil det bli sprell på taket på parkeringshuset ved Amfi, fra 14:30, lørdag 18. august.

For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med Aronnesrocken på facebook.

By | 2018-07-29T13:26:09+00:00 juli 29th, 2018|Nyheter|0 Comments

About the Author: