Meg og Kammeraten min

Meg og kammeraten min, for nysgjerrige barn og voksne 

Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen(Kammeraten). Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist, arrangør og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist.

Dagens næringsliv skrev nylig at Meg og kammeraten min lager landets mest fornøyelige barnemusikk, da de fikk høre deres siste plate Gjenta-jenta.

..men det er først på konsert at de virkelig briljerer med uovertruffen publikumskontakt, smittende spilleglede, fascinerende historiefortelling og bunnsolid musisering.

– Det mest fantastiske med ”Meg og kammeraten min” er at de består av to musikere fra aller øverste hylle i Norge. Samtidig er Martin og Erik veldig dyktige til å involvere barn i konsertene sine. Dette blir et fantastisk show for de minste,  ret og slett et fyrverkeri, sier festivalsjef Torgeir Ekeland.

Lokalavisa RB/Fire flate om Meg og kammeraten min på Moldejazz 2016:  «Denne barnejazzkonserten er noe av det beste Moldejazz har levert, de har flotte sanger med morsomme, enkle tekster som gjør at både barn og voksne blir med i historien teksten formidler.»

Trønder-Avisa skrev dette etter en konsert i Steinkjer: «De får fram både humring og gåsehud, de serverer solide mengder med ellevill humor og ikke minst ypperlig pop. Med lekne trombonesoloer og smektende vokalharmonier, viser de fram kreativitet og arrangeringsteft på et høyt nivå.»

Meg og kammeraten min spiller på SNN-scene, formiddagen lørdag 17. august.