Loading...

Pasemaker

Pasemaker

Pasemaker

Pasemaker en elektro pop duo fra Alta, Finnmark. Duoen består av vokalist/songwriter Anne Gudrun Michaelsen og produsent Esben Thomassen Andersen.

Begge har etterhvert mange års musikkerfaring. Førstnevnte vokalist vant Ung Artist 2015. Esben vant Aronnesrocken´s utdannings stipend 2016. Begge er anerkjent innen Alta sitt musikkmiljø.

Musikken til Pasemaker er preget av det skandinaviske lydbildet. De mystiske tunge synthene og intense trommene gir en forførende følelse av et lydlandskap som er spennende og annerledes. De utfordrer lytterens evne til å både lytte etter produksjonenes skjulte skatter og samtidig bli fengslet av vokalens sterke harmonier og litterært budskap.

De hevder selv å hente inspirasjon fra artister som Susanne Sundfør og Røyksopp. Per dags dato har Pasemaker gitt ut to singler, ”Pretty World” og ”Wolf”. Først nevnte er en låt med et sterkt budskap, skrevet rundt flyknings krisen i Syria. Låten ble ofte spilt av på P3´s urørt kanal tidlig i høst(2015) også på BBC Interducing i England. Andre singel ”Wolf” er en annerledes låt med tanke på stemning og budskap, tanken bak er basert på hvordan mennesker holder inne på hemmeligheter. Sist nevnte låt ble anbefalt av Universal Music i forbindelse av streaming konkurransen The Stream.

Live er Pasemaker en blanding av det å være hypnotiserende og direkte. Både Esben og Anne Gudrun ønsker å være energiske og utadvendte. De søker kontakt med og vil kommunisere med publikum.

Under selve konserten vil de at publikum skal bli med på en reise, fra det mer mystiske og mørke til det mer lystige og lette. Man kan forvente å bli overrasket og engasjert. Pasemaker har funnet sin stil gjennom sitt lydbilde og image.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/230966719" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="200" iframe="true" /]
[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/223833385" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="200" iframe="true" /]
[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/239185511" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="200" iframe="true" /]
By | 2017-06-13T08:39:00+00:00 august 3rd, 2016|Artister (2017)|0 Comments

About the Author: