Buildt to last – live i studio

Petter er en av de mest folkekjære stemmene i Alta. Foran hver eneste hjemmekamp for Alta IF, har han vært hørt som en av to stemmer i en av landets desidert beste supportersanger, «Backan opp og fram», men også alene på vakre «En gnist som aldri dør». Hans musikk blir ofte brukt i videoer om og med Alta, og han er ikke sjeldent mulig å oppleve på ulike arrangement når våre bedrifter skal vise frem det beste fra sin region.

– I juni var det naturlig for våre samarbeidspartere Altaposten og Polarlys Eiendom å arrangere en unik konsert med nettopp Petter, da de tro opp helikoperlass etter helikopterlass med utstyr til Komsa, for å skape en opplevelse utenom det vanlige.

På Alta Live i august blir det derfor en Petter Carlsen som på så mange måter «kommer hjem», når han tar med seg sitt band, og presenterer nytt og gammelt materiale – på den måten han er aller best, som frontfigur i et fantastisk band.

Petter spilte ikke på fjorårets festival. Omtrent for første gang siden 1998. Og året før spilte han kun et par låter på vårt lukkede arrangement for våre samarbeidspartnere. Det er derfor lenge siden det har vært mulig å oppleve Petter i sitt ess på Aronnesrocken. Når vi nå skulle etablere Alta Live, var det derfor en selvfølge at han skulle stå på hovedscenen sammen med bandet sitt.

Petter spiller på festivalens hovedscene, fredag 16. august.