Det er fortsatt bare april og vi i Aronnesrocken er faktisk rimelig i rute med booking og festivalplanlegginga. Vi skal være forsiktige med å si at vi har full kontroll, men vi nærmer oss milepælen med å ha programmet klart og avtalene med årets samarbeidspartnere i boks. Vi er mange uker foran vårt sedvanlige skjema der vi vanligvis ligger et par uker bak skjema. Snart vil årets plakat være i trykk og da skal vi jaggu pynte byen vår til sommern. Plakaten i år blir superfin.

Så da tipper du vel at vi bare skal ta ferie å legge oss på solsenga å vente på at Aronnesrocken skal begynne. Men der tipper du feil. Det er nå snart vi kaller inn KRUet og barkitektene til idèmyldring om hvordan vi skal lage et enda fetere festivalområde enn i fjor! Også må disse idèene iverksettes utover våren og sommeren. Kanskje må vi bygge litt og male litt. Kanskje må vi lage nye fiktive myggsvermer og lage noen nye skilt! Time will show.

Har du kjøpt billett? Det kan være lurt å gjøre på forhånd. Siden det er første året i vi ikke har fri inngang vet vi jo ikke om det blir kø i billettbua ved inngangen. Men vi har ho vært på mange andre festivaler og stått i kø. Det vil garantert bli kortere kø for dere som kjøper billetter her på nett i forkant.