Aronnesrocken ønsker store og små velkommen til en hyggelig og musikalsk familieforestilling på hovedscenen. Det hele braker løs på lørdag kl. 1400.

Da åpner vi porten og slipper inn alle som skulle få lyst til å oppleve  ‘rocken på sitt mest barnslige og eventyrlige.

Vi kan friste med barnekonsert, is og brus, de yngste av de yngste på scenen og nytt av året: store flotte leker, for barn i alle aldre.

Og det koster jo ingen ting å komme inn.

– For å ha kontroll på antall barn i hoppeslottet tar vi 10 kroner for 10 minutter i hoppe-rocke-slottet. På den måten får vi rullert hvem som får nyte vektløse tilstander når det står på som værst.

– Noe av det beste med Aronnesrocken er lørdagene, forteller festivalsjef og bookingansvarlig Torgeir Ekeland. Bank i bordet, men værgudene har sålangt vært på vår side, og vi har hatt noen minnerike stunder på sletta.

Ali Baba

Ali Babas Rockeeventyr er de samme gutta som spiller i Violet Road. Men her får du oppleve dem med maske, parykk og Ole Brum-kostyme, mens de fremfører et realt rockeeventyr.

«Vi hadde Ali Babas Rockeeventyr på programmet også i 2011, det var vannvittig moro da, og jeg er uhyre spent på hva de har i ermet denne gangen»- sier Torgeir Ekeland og legger til

«Dette er noe for hele familien og er en perfekt aktivitet for alle barnefamilier i vestfinnmark. Jo flere jo bedre».

Han som synger i bråket

Oscar Danielsson, bedre kjent som han som synger midt i rivningskaoset i telenors reklame kommer også. En av festivalens headlinere og er definitivt noe for de minste så vel som de større.

Boyband fra Alta

Som Nord-Norges første og kanskje eneste boyband er Ekko Ekko klare for å smelte unge pikehjerter. Med deres første singel “I Natt” tar vi sikte på at de kaprer flere nye fans.

Inger & Lene

Gigant presenterer to særdeles talentfulle jenter. Inger & Lene fremfører sine egne låter. En garantert inspirasjon for mange unge musikere.

Vi håper mange familier tar barna med på en fantstisk flott og morsom familieforestilling på årets festival. Velkommen skal dere være!

(For detaljert program, besøk vår hjemmeside og klikk deg inn på vårt program der.)