Is this love…?

Spidergawd til Aronnesrocken

Vi sa det første gang allerede i august. Noen av dere har derfor ventet med stor spenning på om det faktisk kom til å skje. I dag, dagen før de slipper sitt femte studioalbum, har vi bestemt oss for å fortelle dere at, ja – Spidergawd kommer til Aronnesrocken i august!

Festivalen hadde klart å sikre seg en rimelig eksklusiv konsert i fjor sommer, som dessverre ikke lot seg gjennomføre da. Både Aronnesrocken og bandet er derfor veldig klare for å endelig møtes om knappe åtte måneder.

– Spidergawd er et av landets absolutt beste og mest etterspurte rockeband. Ikke mange norske rockeband reiser på omfattende europaturneer i forbindelse med sine plateslipp. Dette kommer til å bli en stor opplevelse på Aronnesrocken, sier festivalsjef og bookingansvarlig Torgeir Ekeland.

Spidergawd har tilnærmet gått under jorda i 2018, men ikke for å hvile. Tvert om! 11.januar – i morgen – kommer de tilbake med sitt femte studioalbum, med den innovative tittelen; ‘Spidergawd V’.

Rolf Martin Snustad (Barytonsax) Hallvard Gaardløs (Bass) Kenneth Kapstad (Trommer) og Per Borten (Gitar/ Vokal) har nok engang laget et imponerende album i tråd med Spidergawds unike sound.

 Bandet har siden debuten i 2014 nærmest levert ett album i året, alltid tro mot den bredbente, harde rocken.

– Det oser av så kvalitet av dette bandet, og kjærligheten for musikken som herjet på 70- og 80-tallet stikker dypt. Her vil enhver med bare et snev av interesse for The New Wave of British Metal, og band som Black Sabbath, Dio, Motörhead og ikke minst Thin Lizzy, komme til å kose seg glugg i hjel, mener Ekeland.

 Spidergawd er et bredbeint rockeband fra Trondheim. Bandet ble etablert av vokalist og gitarist Per Borten (Cadillac og Moving Oos), Bent Sæther (Motorpsycho, The International Tussler Society og Sugarfoot) på bass, Rolf Martin Snustad (Hopalong Knut og Samvirkelaget) på saksofon, og Kenneth Kapstad (Motorpsycho m.fl) på trommer. I 2016 forlot Sæther Spidergawd for å fokusere mer på andre prosjekt, og ble erstattet av Hallvard Gaardløs (Orango), som har turnert med bandet siden.