Velkommen tilbake, Sondre!

Vi bare sier det med en gang, uten noen lang introduksjon: Sondre Justad kommer tilbake til Alta og Aronnesrocken i 2019. Og det er vi utrolig glade for.

 

Sondre Justad altså. Atisten som i 2016 sørget for tidenes høyeste besøkstall på Aronnesrocken, og som solgte ut City Scene på knappe tre timer, et halvt år før konserten. Nå er han med på å løfte Aronnesrocken til nye høyder. Aldri før har vi hatt en mer aktuell headliner på vår lille festival, og det kjennes utrolig godt.

Det blir altså en produksjon utenom det vanlige, når han går på scenen, lørdag 18. august.

– Å få Sondre Justad til Aronnesrocken nå, viser vårt ambisjonsnivå for denne festivalen. Vi har et ønske om å spisse vårt produkt og bli den beste festivalen vi kan bli, så det vil komme flere nyheter i løpet av høsten, forteller festivalsjef Torgeir Ekeland.

 

EN AV LANDETS STØRSTE ARTISTER

Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 35 millioner streams. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull).

Nå er han ute med oppfølgeren, Ingenting i Paradis. Albumet har fått strålende mottakelse, og har hatt fem singler i radiorotasjon, deriblant to A-listinger på NRK P3.

«Musikk kan ikke bli særlig sterkere enn dette» fastslo Avisa Nordlands anmelder etter å ha sett Justad i Bodø Spektrum, og ga han en av en rekke seksere han har mottatt i år. Med konserter der han evner å kombinere det nære og intime med det storslåtte og energiske, har han for alvor vist at han er en liveartist helt utenom vanlige. Sommeren 2019 er det festivalene sin tur.

Slik så det ut sist Sondre Justad gjestet Aronnesrocken.

FORHÅNDSSALGET ER I GANG!
I forbindelse med artistslippet legges også de første billettene til neste års festival ut for salg. Det er nå mulig å sikre seg helgepass til knappe 700,-.

– Godt forhåndssalg er alfa omega for festivaler, og vi håper publikum kjøper billetter tidlig. Derfor har vi nå lagt ut et lite antall billetter som vi selger til redusert pris fram mot jul, forteller Ekeland.

Aronnesrocken 2019 blir den 24. festivalen i rekken, og går av stabelen den 16. og 17. august. I 2018 ble det introdusert billettpris for første gang, og i overkant av 2.000 besøkende gjestet festivalen, med headlinere som Violet Road og Gåte på toppen av plakaten.