Sondre Justad

//Sondre Justad

Sondre Justad

Etter at Sondre Justads første singel, «Nu har du mæ», ble sluppet sommeren 2014 har det gått slag i slag for popartisten fra Lofoten. 25-åringen fulgte tidligere i år opp med låtene «Det e over» og «Tilbake», som begge fikk høy radiorotasjon.
Nå er han høyaktuell med singelen «Riv i hjertet», som er en av de aller mest spilte låtene på norsk radio om dagen, med A-listing hos blant andre NRK P3 og NRK P1.

Det siste året har han også gjort TV-opptredener på programmer som TV2 Senkveld, P3 Gull, VG-lista Topp 20 og NRK1 Lindmo. Debutalbumet, Riv i hjertet, har høstet store ord fra landets anmeldere.

– Vi er i ekstase over at lille Aronnesrocken har klart å kapre norges største popstjerne for tiden, i Sondre Justad. Det har vært enormt mange forespørsler til meg om å hente han til Alta for første gang, og da jeg var i dialog med agenten hans for litt siden mente han at som headliner på Aronnesrocken ville være et passende sted å introdusere denne popkometen for alvor her i Alta, og det er jeg helt enig i, sier bookingansvarlig Torgeir Ekeland.

By | 2016-01-28T12:23:42+00:00 januar 28th, 2016|Artister(2016)|0 Comments

About the Author: