Loading...

Spidergawd til Aronnesrocken

//Spidergawd til Aronnesrocken

Spidergawd til Aronnesrocken

Spidergawd

Stuck In North

Kristoffer Kar

Endelig klart for nytt artistslipp fra Aronnesrocken

Etter flere måneder med venting, kan endelig Aronnesrocken melde om at resten av april blir en travel måned. Fra og med i dag, blir det artistslipp daglig frem mot mai, og det første byr på en virkelig godbit; fra trondheim og for første gang i Finnmark, kommer Spidergawd! 

Spidergawd er et bredbeint rockeband fra Trondheim. Bandet ble etablert av vokalist og gitarist Per Borten (Cadillac og Moving Oos), Bent Sæther (Motorpsycho, The International Tussler Society og Sugarfoot) på bass, Rolf Martin Snustad (Hopalong Knut og Samvirkelaget) på saksofon, og Kenneth Kapstad (Motorpsycho m.fl) på trommer. I 2016 forlot Sæther Spidergawd for å fokusere mer på andre prosjekt, og ble erstattet av Hallvard Gaardløs (Orango), som har turnert med bandet siden.

Bandet har siden debuten i 2014 levert ett album i året, alltid tro mot den bredbente, harde rocken.

– Det oser av så kvalitet av dette bandet, og kjærligheten for musikken som herjet på 70- og 80-tallet stikker dypt. Her vil enhver med bare et snev av interesse for The New Wave of British Metal, og band som Black Sabbath, Dio, Motörhead og ikke minst Thin Lizzy, vil komme til å kose seg glugg i hjel, mener festivalsjef og bookingansvarlig Torgeir Ekeland.

Stuck In North er klare for Aronnesrocken

Alltid lokale artister

Spidergawd er imidlertid ikke dagens eneste slipp. To, for tiden, brennhete Altaartister blir også å finne på festivalen i august, ikke akkurat for første gang. Singelaktuelle Kristoffer Kar, og elektropopbandet Stuck In North blir selvølgelig mulig å oppleve på sommerens festival.

– Kristoffer Kar er en tøff artist med stor stemme og ben i nesa. Som liveartist har han virkelig begynt å slippe seg løs. Han slapp en sterk singel før påske, har fått samlet sammen et topp band, og arrangerte sin egen releasekonsert på City Scene. Det er det ikke mange lokale artister som tørr, og jeg tar av meg hatten for pågangsmotet. Selvfølgelig blir han, og bandet hans, å oppleve på Aronnesrocken, forteller Ekeland.

– Stuck In North blir bare bedre og bedre for hver gang jeg ser de, og det er ikke sjeldent, ettersom de jobber beinhardt og står på. Nå har de også fått ekstremt talentfulle folk til å jobbe i teamet rundt, og hele pakka begynner å bli veldig bra.

Tidlig ute

Aronnesrocken står foran en spennende tid, da festivalen for første gang skal selge billetter.

– Tilbakemeldingene har, med svært får unntak, vært usedvanlig positive, fra både publikum og sponsorer. Det er vi veldig glade for. Samtidig er det viktig for oss at vi beholder oss selv i dette, og programmeringen er et resultat av det. Derfor er vi stolt av bandene vi har booket så langt, og leder oss til å dele resten av programmet, forteller Ekeland.

Fra før har Aronnesrocken sluppet Gåte, Violet Road, ISÁK, Fanny Andersen, The Largo og NorthKid til sommerens festival, og fram mot mai slippes altså resten av programmet.

– Nå er vi så godt som ferdigbooket, og da kan vi bruke tiden fram mot august på å videreutvikle de andre delene av festivalen.

By | 2018-04-16T07:57:07+00:00 april 16th, 2018|Nyheter|0 Comments

About the Author: