Når du er dritlei familiemiddager, orgeljulemusikk med rumbarytmeboks, overromantiske julefilmer og tap med vilje for barna i brettspill så kan du se frem til romjulsrocken. En befriende kveld på byen med god musikk der du også treffer gamle og nye kjente og kjære. En kveld der du endelig kan slippe deg litt løs og verken tenke på forpliktelser på jobb og hjemmebane.

En kveld der vi rett og slett kan senke skuldrene, løsne på slipsknuten og beltespenna og ta oss en skikkelig fest. Og om du er glad i musikk og lurer på hvem som vil underhold på denne tradisjonsrike godteposen av en kveld så får du det her:

Damage INC.

Verdens beste Metallica tribute band? Disse trenger ingen introduksjon i Alta og Finnmark.

Petter Carlsen har stemmen og gitaren til James Hetfield. Og resten av bandet er også bare helt top notch king kong nisseballong sjefsgeneral with honors.

På trommer Gøran the machine Johansen fra kjærlighetsbyen i nord og metalljunkisene fra Feleth Espen Dagenborg på bass og Alexander Stamnes på gittar.

Det blir høyt, hardt og ribbefett med mandel!

Tidenes heftigste romjulsrock i vente? Oh yes!

The Gunnar Ottesen Experience

Basskometen Gunnar Ottesen viser muskler for andre gang. Etter han fikk sin første bassgitar i november 2017 og kommet seg helskinnet gjennom debutten på Romjulsrocken 2017 med eget band, begynner det nå å lukte ribbefett av Ottesens spilling.

Og med et lokalt stjernelag med i bandet er dere alle in for a treat. Selveste Torgeir Ekeland og Petter Carlsen på gitarer, Knuppen på trommer og Rune Suhr Berg på vokal.

Dette kommer til å svinge så julebjellene vil dundre i taket!

Boarding Completed

Dette er vi spent på. Rune Suhr Berg har i 2 år gått rundt og mumlet noe om at han har et skikkelig tungrockband på gang. Og med seg har han fått Magnus Thomassen og Øyvind Hågensen fra Triple Trouble og Odd Jarle Strand fra Tinnitus. Det blir bare coverlåter denne gangen selv om bandet også har begynt å lage eget materiale. Musikktypen er tung gitarbasert rock, og det første de begynte å spille på i bandets oppstart var Judas Priest låter. It loves good!

Tinnitus

Liker du Radiohead? Ja, da kommer du til å elske Tinnitus. Bandet, ikke pipelydene i øre. Odd Jarle Strands eget gode gamle band gjør romjulscomeback etter 15 år. Eller er det Karl Olavs band? Uansett er dette musikere som la sin sjel i å covre et av 90 tallets største band innen alternativ rock. Vil dette låte like ribbefett som sist? Vi tipper det, men er så spente at vi dirrer som en lutefisk. Med seg i bandet har de bassvirtuosen Odd Erling Simensen og evigunge Knut Johnny Frank på trommer.

Tripple Trouble

Party rock slår aldri feil. Dette er Magnus Thomassen, Øyvind Hågensen og Andreas Mathilassi velger ut gromlåtene de vet at skaper mest liv og stemning på fest og pub. Her er det bare å renske akkevittstrupen og gjøre seg klar til å riste pinnekjøttet. Det blir allsang og dans. Og det er like brennsikkert som at julenissen kommer på kjerringa. Og det vil jo ingen gå glipp av.