Loading...

The Modern Times erstatter Spidergawd

//The Modern Times erstatter Spidergawd

The Modern Times erstatter Spidergawd

SPIDERGAWD MÅ MELDE AVBUD

– FJORÅRETS STØRSTE SNAKKIS TAR PLASSEN

Vi er fryktelig lei oss for å melde av Spidergawd dessverre må avlyse turen til Alta til helgen. Vi gledet oss veldig til å oppleve dette fantastiske bandet live på sletta i år – men den som venter på noe godt venter aldri forgjeves, og i stedet kan vi glede oss til å se Spidergawd live på Aronnesrocken 2019.

Beskjeden kom i løpet av helgen, og vi har jobbet iherdig med å finne en fullgod erstatter. Og akkurat dét er vi trygge på at vi har gjort.

Den svært korte fristen, og den alltid utfordrende transportkabalen har imidlertid gjort utvalget magert og alternativene få, og derfor er det ekstra gledelig at gutta i THE MODERN TIMES bryter seg ut av studio for å ta turen til oss nå på fredag.

Tromsøkvintetten, med det litt quirky sceneshowet, og et låtmateriale tydelig inspirert av band som The Pixies, Pavement og The Strokes, kommer garantert til å sjarmere dere i senk, nøyaktig som de gjorde fra SNN-scenen i fjor.

– Kanselleringer er aldri gøy, men når det dessverre først skjer må man bare prøve å gjøre det aller beste av det. Med The Modern Times vet vi at vi får et knallbra band, som kommer til å skape glede, latter og gode musikalske opplevelser. Nøyaktig det vi ønsker at våre artister skal gjøre, sier styreleder Rune Suhr Berg i Aronnesrocken.

THE MODERN TIMES
The Modern Times fra Tromsø slapp i 2017 det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times», som høsta terningkast 5 i både Dagbladet, Deichmanske Bibliotek og Klassekampen. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der selveste Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm. Bandet kommer som et friskt pust med sin skranglete indierock/pop/punk med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front som kler de humoristiske tekstene med fortvilende undertone godt, og med sin energiske og jordnære spilleglede gjør dette The Modern Times til et av de mest spennende bandene i Norge for tiden.

Kvintetten har hatt et travelt år med med over 60 konserter, blant annet Øyafestivalen, Vinjerock og Buktafestivalen, hvor bandet fikk 5/6 i Nordlys, 9/10 i Evig Lyttar og 6/6 av The Wilhelmsens.

By | 2018-08-13T18:50:00+00:00 august 13th, 2018|Nyheter|0 Comments

About the Author: