Meld deg på i dag!

UngROCK er vår egen talentkonkurranse, hvor en heldig vinner får et stipend på kroner 20 000,- som kan brukes til musikkutstyr eller andre ting du/dere trenger for å fortsette utviklingen av en potensiell musikkarriere. Konkurransen er for unge musikkspirer mellom 13 og 18 år, enten man er alene på scenen eller sammen med et band. Nytt av året er at finalen holdes under Altaturneringen, og en uke før Aronnesrockens hovedprosjekt; Alta Live (festivalen som tidligere gikk under navnet Aronnesrocken). Vinneren vil – i tillegg til stipendet – få muligheten til å spille på festivalens hovedscene den påfølgende lørdagen (17. august)*.

Tidligere vinnere har vært Kristoffer Jankila (2018) og Charlotte Jenssen (2017).

UngROCK gjennomfører Aronnesrocken i samarbeid med Sparebank1 Nord-Norge, Mediehuset Altaposten, Amfi Alta og nå også Altaturneringen. Vi får god hjelp fra Ungdommens Hus og Gigantprosjektet, og støtte fra Frifond til å gjennomføre arrangementet.

Altaposten streamer hele finalen, og en vinner kåres etter en kombinasjon av publikumsstemmer og jurys bedømmelse.

UngROCK finalen går av stabelen fredag 9. august klokken 14:00, på Alta Idrettspark!

Meld deg på i dag!

*Dersom vinneren ikke kan opptre, vil andreplassen får muligheten. Dersom andre plassen ikke har muligheten, vil det gå til tredjeplass, og så videre.