I oktober blir det gjensyn med Altavennen Oscar Danielson, når Aronnesrocken presenterer en ny akustisk høstkonsert i magiske omgivelser på Sorrisniva. Det er bare å krysse av lørdag 24. oktober i kalenderen med en gang.

Oscar Danielson gjestet Alta så sent som i fjor sommer, da han åpnet Alta Live’s dag to, sammen med et sammensatt band for anledningen. Den svenske forfatteren og visesangeren ble beskrevet som en kur mot stress av Altapostens utsendte da, og konserten med det provisoriske ensemblet, bestående av de etablerte musikerne Nils Anders Mortensen, Sverre Gjørvad og Per Andersson fikk terningkast fem i avisen.

Denne gangen kommer han alene, i det formatet han normalt er mulig å oppleve.

– Litt bråkjekt kanskje, men jeg tror vi allerede nå kan konstatere at lørdag 24. oktober kommer til å bli en helt, helt spesiell kveld for de 150 heldige som rekker å sikre seg billett, sier en selvsikker Torgeir Ekeland hos Aronnesrocken.

Helaften på Sorrisniva
Det gode samarbeidet mellom Aronnesrocken og Sorrisniva startet i fjor, og resulterte blant annet i to fantastiske konserter med Violet Road i fjor høst.

– Vi hadde lyst til å prøve å gjenta suksessen, og jeg tror vi på mange måter har funnet den perfekte anledningen nå, sier Ekeland.

For de som ønsker en helaften har Sorrisniva satt sammen en meny, slik at man kan få en full 3-retters før konserten. Det er begrenset med plasser, og må bookes direkte hos Sorrisniva. Her er det førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder.

– Og i og med at det er lørdagskveld, stiller vi opp etter konserten og steller i stand et lite «afterparty», kanskje det blir et gjenhør med DJ Rockeadvokaten, spør Ekeland?

Latter så vel som tårer
Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har!

Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia.

Nå kommer den Stockholm-fødte 46-åringen tilbake til oss med et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Buss tur retur
I forbindelse med konserten settes det opp buss med avgang fra Alta Sentrum klokken 19:45, og med retur klokken 23:30 og 01:30. Tur-retur billett kan kjøpes samme sted som konsertbillettene.

FINN BILLETTER HER