Med denne unike konserten presenterer Aronnesrocken seg selv som helårsarrangør av de spesielle konsertopplevelsene – og hvem bedre å lansere seg med, enn med sine beste venner i Violet Road?

 – Vi ønsker å være Aronnesrocken hele året, ikke bare to dager i august, og et par dager litt spredt i desember. Det er en av grunnene til at vi nå også tar på oss litt spesielle og utenom-det-vanlige konsertarrangement, forteller festivalsjef Torgeir Ekeland.

Den første produksjonen konsertarrangøren står bak, blir derfor ingen ringere enn en akustisk, intim og eksklusiv konsert med Altavennene Violet Road, i Alta’s elveskatt Sorrisniva, tirsdag 15. oktober. Kun 160 billetter legges ut for salg.

Med denne presenterer Aronnesrocken seg som helårsarrangør av de unike og spesielle konsertarrangement – og hvem bedre å lansere det med, enn med sine beste venner i Violet Road. I over 10 år har nordlendingene i Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av hits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «Jericho». Aldri før har disse blitt fremført akustisk for et publikum. Før nå.

Høsten 2019 drar Violet Road ut på tur med kassegitarer, dunkel belysning og de gode historiene. Nå skal de ut å treffe publikum i noen av landets mest unike og sjelfulle saler for å fremføre sine mest kjente låter i helt ny drakt.

Violet Roads fanskare er av landets mest trofaste og mange har opplevd bandet en rekke ganger på store festivaler og konsertscener. Etter å ha solgt ut Operaen i Oslo, utfordrer bandet seg nå i andre enden av skalaen.

«Vi har lyst til å gi våre fans en helt ny opplevelse, og gi de muligheten til å komme helt innpå oss. Vi håper det vil føles som at vi alle sitter i stua til Hogne og spiller låter for hverandre», forteller Halvard Rundberg i bandet.

I vår slapp de låtene «Backseat Babies» og «Lovers & Liars». Dette for å varme opp til slippet av den selvproduserte EPen «Lovers & Liars» som kom 2. august.

Violet Road er kjent for sitt musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt. Dette blir intet unntak.