Loading...

Violet Road

//Violet Road

Violet Road

Violet Road

Med stor musikalitet og et smittsomt humør er det knapt et band i landet som utstråler en større spilleglede enn Violet Road. Der disse gutta dukker opp blir det fest, noe som har gjort bandet til et ettertraktet liveband. Nordlendingene har sjarmert seg gjennom landets kriker og kroker de siste årene, og gitt  konsertpublikummet fengende popmusikk og gode historier.

Etter et hektisk 2016 med over 80 konserter og albumutgivelse har Violet Road brukt 2017 til å tenke fremover og lage ny musikk. Bandet har vært i studio i Tromsø, sammen med stjerneprodusent Joel Hamilton, som tidligere har produsert musikk for artister som Tom Waits og The Black Keys.

Nylig slapp de første smakebit fra albumet, Monument. Låta har fått strålende tilbakemeldinger, og er listet på P1, pryder NSBs nye reklame og er løftet opp av Spotify i både inn- og utland.

– Violet Road har vokst til å bli et band vi normalt ikke kunne booket, hadde det ikke vært for at vi nå gjør de grepene vi gjør med å begynne å selge billetter. Samtidig vet vi at de har en stor følgerbase i Alta, etter å ha gjestet Alta jevnlig fra 2010 til 2016.

Sist de var hos oss var en uforglemmelig regnværskveld i 2013 da vi for første gang hadde over 2000 gjester på Aronnesrocken. Alle i Aronnesrocken gleder seg enormt til å endelig få oppleve bandet på sletta i skogen igjen. Og vi vet at bandet også gleder seg. Mye.

By | 2018-11-09T16:57:13+00:00 mars 8th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author: